- Regisztráció


 

 Tanfolyam utáni kedvezmény

A kedvezményre való jogosultságról és felhasználási határidőről e-mailben tájékoztatjuk az érintetteket!

A tanfolyam díja, az időpontot követő 3 hónapon belül teljes mértékben levásárolható, termékenként maximum 10% kedvezmény formájában az adott termékkategóriákban!

Pl.: egy 390.000 Ft értékű műszer megvásárlásakor a 10% kedvezmény megegyezik a tanfolyam díjának összegével (39.000 Ft), így egy összegben felhasználható  a kedvezmény.

Egy 100.000 Ft-os termék vásárlása esetén 10% (10.000 Ft) kedvezményt írunk jóvá, így a további 29.000 Ft kedvezményét más termékek vásárlásakor tudja majd érvényesíteni. 

További, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásaink: 
>> Szálhegesztőkészlet bérlés megújult feltételekkel, anyag felhasználási díjakkal! <<

>> Mechanikus optikai szerelőkészlet bérlés, kalibrált mérőműszerrel, kedvezményes kötőelem árakkal! <<

Ajánlatainkért keresse fel vevőszolgálatunkat ezen az email címen:  vevoszolgalat@agendaage.hu 

 

Szerszámok, szerszámkészletek, hálózati elemek
A széles választék és különböző megoldások, típustól és feladattól függően biztosítanak személyes választás alapján optimális megoldást az eltérő kivitelezéshez, illetve a személyes igényeknek megfelelően

A speciális szerszámok, és gondosan összeválogatott szerszámkészletek, valamint egyéb megoldások ennek a területnek is sajátosságai, csakúgy mint megannyi más kivitelezési feladatnak. Fontosságuk, kiemelten nagy pontosságuk a tényleges munkavégzéskor válik nyilvánvalóvá. A kifogástalan minőségű, gyors és hatékony kivitelezés záloga a megfelelő minőségű szerszámok összessége, melyek együtt garantálják a sikert!

 

A termékek megtekinthetők webáruházunkban!
(Termékek/Optikai hálózati elemek)

Megrendeléskor, és számlázáskor a tanfolyami 10% kedvezmény igénybevételére vonatkozó szándékot, kérjük írásban, vagy szóban jelezni! Egy cég esetén az értékhatár összevonható, pl. Szálhegesztő vásárlása esetén!