- Regisztráció

 

Tanfolyam utáni kedvezmény

Optikai Tanfolyam

A kedvezményre való jogosultságról és felhasználási határidőről e-mailben tájékoztatjuk az érintetteket!

A tanfolyam díja, a megrendezést követő 3 hónapon belül, teljes mértékben levásárolható, termékenként maximum 10% kedvezmény formájában az adott termékkategóriákban!

Akciós termékekre a kedvezmény nem érvényesíthető!

Pl.: egy 390.000 Ft értékű műszer megvásárlásakor a 10% kedvezmény megegyezik a tanfolyam díjának összegével (39.000 Ft), így egy összegben felhasználható a kedvezmény.

Egy 100.000 Ft-os termék vásárlása esetén 10% (10.000 Ft) kedvezményt írunk jóvá, így a további 29.000 Ft kedvezményét más termékek vásárlásakor tudja majd érvényesíteni.

 

További, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásaink:
>> Szálhegesztőkészlet bérlés megújult feltételekkel, anyag felhasználási díjakkal! <<

>> Mechanikus optikai szerelőkészlet bérlés, kalibrált mérőműszerrel, kedvezményes kötőelem árakkal! <<

Ajánlatainkért keresse fel vevőszolgálatunkat ezen az email címen: vevoszolgalat@agendaage.hu

 

Szerszámok, szerszámkészletek, hálózati elemek

A széles választék és különböző megoldások, típustól és feladattól függően biztosítanak személyes választás alapján optimális megoldást az eltérő kivitelezéshez, illetve a személyes igényeknek megfelelően!

A speciális szerszámok, és gondosan összeválogatott szerszámkészletek, valamint egyéb megoldások ennek a területnek is sajátosságai, csakúgy mint megannyi más kivitelezési feladatnak. Fontosságuk, kiemelten nagy pontosságuk a tényleges munkavégzéskor válik nyilvánvalóvá. A kifogástalan minőségű, gyors és hatékony kivitelezés záloga a megfelelő minőségű szerszámok összessége, melyek együtt garantálják a sikert!

 

A termékek megtekinthetők webáruházunkban!
(Termékek/Optika)

Megnézem a webáruházban

 

     

AI-9 szálhegesztő

 

 

AI-7C és AI-8C szálhegesztő

Megrendeléskor, és számlázáskor a tanfolyami 10% kedvezmény igénybevételére vonatkozó szándékot, kérjük írásban, vagy szóban jelezni! Egy cég esetén az értékhatár összevonható, pl. Szálhegesztő vásárlása esetén!

Konverterek Csatlakozók, toldók SFP modulok

Teszterek, mérőműszerek