- Regisztráció


 

Tudás, Gyakorlat, Rutin? 

Elöljáróban egy kis video. Azt szeretném, hogy mindannyiunknak sikerüljön.
Kai Hou példája olyan, ami szerintem egyértelműen példázza azt, hogy az a fajta magabiztosság, pontosság, könnyedség, amit a saját szemünkkel láthatunk magába kell, hogy foglaljon megannyi gyakorlást, tervezést, tanulást, s adott esetben próbálkozást, kitartást.

Miért egy látszólag nem ideillő kisfilmet osztok meg ismét? Azért, hogy bátorítás legyen mindez és egy idegen területre ilyen szempontból, gyakran könnyebb "ránézni", mint a saját dolgainkra. Egyértelmű, hogy minden olyan dolog, ami lenyűgözi a többieket, ami kiemelkedő, s említést érdemel az valami olyasmi, ami mögött van valami több. Több tervezés, több kitartás, több munka, több gyakorlás, de a legfontosabb szerintem az alapvető cél! Az a valami, ami megéri a fáradozást és küzdelmet, s adott esetben fájdalommal teli kudarcokat,  hogy mégis végigcsináljuk minden nehézség és felmerülő akadály ellenére.

Amikor valóban meg akarunk valamit csinálni gyakran találkozunk az "úton" akadályokkal. Amikor úgy érezzük, hogy esetleg visszafordulnánk, vagy nem érdemes tovább folytatni, nagyon sokszor egészen egyszerű okok húzódnak meg mögötte. Az itt található linken keresztül, további részletekkel szolgálhatok minderről.  Tovább >>

Ami viszont függetlenül fontos az, hogy elszántsággal és kitartással kell folytatni, s ha szükséges, bátran segítséget kérni olyantól, aki valóban értője az adott témának, és hajlandó a becsületes segítségre.