- Regisztráció

 

Optikai szálhegesztő készlet - bérlési lehetőség

Partnerprogramunk keretein belül, optikai hálózatszerelés alaptanfolyamot, illetve kifejezetten a szerelőkészlet használatára vonatkozó kedvezményes operátorképzés tanfolyamon résztvett, és sikeresen végzettek számára!

- Fix napidíjak - Kedvezményes második nap - Korlátlan hegesztési lehetőség - Minden kiadás előtt ellenőrizve - Letölthető hegesztési napló - Gyors, kiváló minőségű hegesztések - Magyar nyelvű kezelési útmutatóval - Kedvezményes operátorképzési lehetőség - Szakmai tanácsadás - Előzetes időpontfoglalási lehetőség

OPTIKAI SZÁLHEGESZTŐ KÉSZLET

 - BÉRLETI SZOLGÁLTATÁS


2016. Augusztustól érvényes Új feltételek

A bér-hegesztés új lehetőséget nyit partnereink számára. Ebben a  konstrukcióban egy versenyképes szolgáltatási ág elindítására lesz lehetőség a régióban, vagy akár a környező országokban, közvetlenül kézbe véve a kivitelezést, szervezést.

Optikai szálhegesztő készlet bérlése esetén egy első napi induló díj, valamint az azt követő kedvezményes napi díjak kerülnek felszámításra.
 
Első nap díja tartalmazza az előkészítést, megelőző ellenőrzést és teljes adminisztrációt.
 
A további napokra vonatkozó bérleti díj, a hegesztőkészlet korlátlan számú hegesztésre vonatkozó díját tartalmazza. 
 
Tehát Nincs Hegesztésenkénti külön díjtétel, azok száma korlátlan, csak a megfelelő napidíjat kell megfizetni.
 
A szálhegesztő bérbeadását csak az Agenda-Age Kft-nél "Optikai alaptanfolyamot" végzettek számára biztosítjuk (elméleti és gyakorlati képzést egyaránt elvégzők számára).
 
                      
 

        

Az optikai hegesztő készlet itt tekinthető meg!

 

Részletes bemutatása a bérelhető csomagnak itt >>

A bérlésre vonatkozó árak megtekintéséhez, ajánlatkéréshez és rendeléshez kattintson ide!

 

Szolgáltatás megnevezése: Nettó [ Ft ] 

Első nap bérleti díja

20.000.-

Minden további nap bérleti díja

15.000.-

Hegesztési díj/db (első 100 hegesztés /alkalom)

0.-

Hegesztési díj/db (100-500 hegesztés /alkalom)

0.-


Bérleti feltételek:
Bérbevevő a szerelő-, hegesztőkészlet minden elemére vonatkozó teljes anyagi felelősséggel tartozik. Átvételkor az ellenőrzőlistában szereplő tételek meglétét, illetve a berendezés működését bérbevevő bérbeadóval együtt ellenőrzik, és kézjegyükkel hitelesítik a hiánytalan átadás-átvétel dokumentumát, melyből az eredeti példány a bérbeadónál, míg annak másolata a bérbevevőnél marad.

- A hegesztőkészlet napidíja az elviteltől számított napot véve alapul nyitástól-nyitásig, zárástól-zárásig számolva értendő, mely esetben az első nap tartalmazza az előkészítés és visszavételt követő ellenőrzés és karbantartás díjait. Minden további nap díja mentes a kiadási, visszavételi, és karbantartási díjtételtől.
- Minden napra bérleti díj kerül felszámításra, a táblázatban szereplő összegeknek megfelelően.
- A napidíjon felül más, a műszerekkel, berendezésekkel kapcsolatos anyagi kötelezettség nincs, amennyiben azok az átadás állapotának megfelelően, kifogástalanul kerülnek vissza bérbeadóhoz, az előzetesen egyeztetett időpontra.
- Késedelmes visszahozatal esetén, amikor az egyeztetés nélkül történik, bérbeadó jogosult az első-napidíjnak megfelelő díj számlázására, minden további késedelmes napra. Kivéve, ha időben egyeztet velünk, és az esetleges lefoglalt időpontok bérlőit nem sérti.
   
Felelősség korlátozása:
- Bérbeadó felelőssége nem terjed ki a technológia használatának meghiúsulása, bérbevevő vis-maior okán elmaradt, vagy elhúzódó munkái miatt felmerülő költségeire.
- Minden elvégzett hegesztés előfeltétele a száltípusok kompatibilitása, a megfelelő szálelőkészítés, így az ilyen okokból előálló, nem megfelelő hegesztés okán felmerülő időveszteségekből adódó csúszások, a bérleti idő meghosszabodása, illetve a visszahaozatali időpont kötelező betartása okán keletkező veszteségek kívül ennek bérbeadó felelősségi körén.