- Regisztráció

 

Eszköztámogatás

A támogatásról:


Az Agenda-Age Kft. kiemelt célja, hogy támogassa a hatékony hazai oktatást. Sokszor jutunk olyan bontott eszközökhöz és alapanyagokhoz, amelyek funkciójukat tekintve hibátlanok, ezeket próbáljuk meg a legnagyobb körültekintéssel eljárva felajánlani a legalkalmasabb intézmények számára.

Elsősorban az informatikai hálózatépítés szakkal rendelkező intézményeket igyekszünk bevonni ezekbe a kampányokba, akiknek minden ilyen jellegű felajánlás sokat lendíthet a gyakorlati oktatásukon.

A weblap bal oldali menü sorban láthatóak a már megvalósult támogatások, illetve az aktuális támogatási lehetőség is, ezért érdemes rendszeresen nyomon követni a weboldalt.

Amennyiben nem szeretne lemaradni ezekről, kérjük, igényét a támogatással kapcsolatos hírlevelekre jelezze a következő e-mail címen: kepzes@agendaage.hu

A jelentkezés kritériumai a következők:
- Intézményük rendelkezzen olyan szakkal, ahol a támogatás felhasználható
- Pályázatuk 4-5 mondatban foglalja össze a szakot, ahol hasznosítanák a felajánlást
  (Amennyiben már korábban pályázott, 1-2 mondatos összefoglaló is elég)
- Cégünk CSR tevékenységéhez hozzájárulva, az átvételt követően, kérjük, hogy pár mondatban írjon
visszajelzést, illetve ha van rá módjuk készítsenek pár képet az átvételről, illetve eszközhasználatról
- Jelentkezni a kepzes@agendaage.hu e-mail címen tudnak

Cégünk részéről csupán annyi az elvárás, hogy a felajánlott szerelvényeken és anyagokon szerepelhet cégünk neve, weboldalunk címe, mint támogató. További szakmai támogatás esetén is állunk az oktatási intézmények rendelkezésére!