- Regisztráció

 

 

Optikai szálhegesztés

Bár a technológia egyre elterjedtebb, a befektetési költségek egyre alacsonyabbak, a megfelelő ismeretek és képzés hiányában, mégsem mindig egyértelműen könnyű.

Képzéseinken gondoskodunk róla, hogy a nálunk megvásárolható technológiák, berendezések, könnyen és hatékonyan legyenek a résztvevők számára használhatóak a hétköznapokban, így elérve a kívánt eredményeket. 

Az optikai szálak összekötésének módszerei közül, a szálak közvetlenül szálakkal történő illesztésének alapvetően két útja van, melyeket jelen tanfolyamunkon párhuzamosan mutatunk be a résztvevőknek.

Ezen képzést a cégünk által forgalmazott különböző hegesztő-készletek, szerszám és szerelő bőröndök megvásárlásakor felmerült oktatással kapcsolatos igények hívták életre, és ennek megfelelően, az aktuálisan megvásárolt technológiára fókuszálva történik a bemutatás, képzés és gyakorlatok elvégzése.

A tanfolyammal kapcsolatban, amennyiben az nem valamely termékünk közvetlen megvásárlásához kötődik, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat

 

Szálhegesztő-berendezések és alkalmazásuk

Az optikai szálak közvetlenül történő összehegesztése egy olyan technológiát követel meg, mely az elmúlt évtizedben egyértelműen elérhetővé vált egyre szélesebb körben. Ahogy az megannyi területen elterjedt, és az előfizetői hálózatokban a nagy- távolságú és -sebességű kapcsolatok szinte egyeduralkodó megoldássá vált. Gyárak, ipartelepek, irodaházak, és bevásárlóközpontok rendszereinek gyors és költséghatékony kialakítási lehetőségét biztosítja.  A szálhegesztő-berendezések fejlődése, és tömeggyártása olyan fokra jutott, amikor ezek beszerzése már gyors megtérülést, és egyben professzionális minőséget garantál.

Ebben a részben, az igényekhez igazodó mélységben foglalkozunk a technológiával, illetve az aktuálisan vásárolt berendezések használatával, és a gyakorlati ismeretek elsajátításával.

 

Tanfolyami Díjak

Optikai szálhegesztés, Szálhegesztő berendezések, készletek és használatuk 

  Lista Ár Kedvezményes Ár Max. létszám
FSKV sorozatú hegesztőkészletek használata 95.000Ft /csoport 48.000Ft /csoport 4 fő / csoport
SignalFire hegesztőkészletek használata 95.000 Ft /csoport 48.000Ft /csoport 4 fő / csoport

Kedvezményes árak, a cégünk által Európában forgalombahozott illetve közvetlenül nálunk vásárolt, saját berendezéseken történő oktatásra érvényesek, a vevő nevére kiállított számlázás esetén.

A feltüntetett árak nettó árak, az aktuálisan érvényes Áfa összegét nem tartalmazzák.