- Regisztráció

Műszaki szakirányú, termékspecifikus konzultáció, bemutatóval és betanítással - Optikai Szálhegesztő-készletek

SignalFire - AI-9

Optikai szálhegesztés

Bár a technológia egyre elterjedtebb, a befektetési költségek egyre alacsonyabbak, a megfelelő ismeretek és képzés hiányában, mégsem mindig egyértelműen könnyű.

Képzéseinken gondoskodunk róla, hogy a nálunk megvásárolható technológiák, berendezések, könnyen és hatékonyan legyenek a résztvevők számára használhatóak a hétköznapokban, így elérve a kívánt eredményeket.

Az optikai szálak összekötésének módszerei közül, a szálak közvetlenül szálakkal történő illesztésének alapvetően két útja van, melyeket jelen tanfolyamunkon párhuzamosan mutatunk be a résztvevőknek.

Ezen képzést a cégünk által forgalmazott különböző hegesztő-készletek, szerszám és szerelő bőröndök megvásárlásakor felmerült oktatással kapcsolatos igények hívták életre, és ennek megfelelően, az aktuálisan megvásárolt technológiára fókuszálva történik a bemutatás, képzés és gyakorlatok elvégzése.

A tanfolyammal kapcsolatban, amennyiben az nem valamely termékünk közvetlen megvásárlásához kötődik, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szálhegesztő-berendezések és alkalmazásuk

Az optikai szálak közvetlenül történő összehegesztése egy olyan technológiát követel meg, mely az elmúlt évtizedben egyértelműen elérhetővé vált egyre szélesebb körben. Ahogy az megannyi területen elterjedt, és az előfizetői hálózatokban a nagy- távolságúés -sebességű kapcsolatok szinte egyeduralkodó megoldássá vált. Gyárak, ipartelepek, irodaházak, és bevásárlóközpontok rendszereinek gyors és költséghatékony kialakítási lehetőségét biztosítja. A szálhegesztő-berendezések fejlődése, és tömeggyártása olyan fokra jutott, amikor ezek beszerzése már gyors megtérülést, és egyben professzionális minőséget garantál.

Ebben a részben, az igényekhez igazodó mélységben foglalkozunk a technológiával, illetve az aktuálisan vásárolt berendezések használatával, és a gyakorlati ismeretek elsajátításával.

Optikai Szálhegesztőkészletek

SignalFire - AI-9

SignalFire - AI-9

SignalFire - AI-8C

SignalFire - AI-8C

SignalFire - AI-7C

SignalFire - AI-7C

Signal Fire AI-10A

SignalFire - AI-10A

   

 

Az Agenda-Age Kft. a Signal Fire hivatalos magyarországi képviselete és szervize. A nálunk vásárolt szálhegesztőkre 3 napos szervizelési garanciát* vállalunk!

1 napos szervizelési garancia

*A javítási garancia 3 munkanapra, a szervizelés jellegétől függően, illetve a nálunk vásárolt és a budapesti szevizünkbe szállított szálhegesztőkre érvényes. Ha a szervizelés meghaladja az 3 munkanapot, a javítás idejére kölcsönkészüléket biztosítunk.

A nem nálunk vásárolt Signal Fire szálhegesztők szervizelésére kérjen ajánlatot kollégáinktól!

 

Díjak

Optikai szálhegesztés, Szálhegesztő berendezések, készletek és használatuk

Szálhegesztő használatának és bemutatásának díja (alapképzés)

Nálunk vásárolt szálhegesztő esetén 50% díjkedvezményt biztosítunk.

25.000 Ft /óra*

*A feltüntetett árak nettó árak, az aktuálisan érvényes Áfa összegét nem tartalmazzák.

Max. létszám: 4 fő

Kérjük, amennyiben nálunk vásárolta a műszert hozza magával a konzultációra a leírásával együtt, mert azon fogjuk bemutatni a kezelését.

A képzés becsült időtartama:

  • Optikai alaptanfolyamon végzettek számára 15-30 perc elegendő.
  • Abszolút kezdők számára körülbelül 3 óra.

 

Segítségért keresse ügyfélszolgálatunkat!

 

Agenda-Age Tanfolyam

Optikai Hálózatszerelés Alaptanfolyam

Időszakosan megrendezésre kerülő két napos Optika Hálózatszerelési Alaptanfolyamunkon nemcsak az elméleti alaptudást szerezheti meg, hanem a hegesztés előkészítését, folyamatát is elsajátíthatja!
Az aktuális időpontokról tájékozódjon a weboldalon, illetve kérhet tájékoztatást emailben a kepzes@agendaage.hu címen.

 

Kapcsolódó oldalak