- Regisztráció

Együtt a hazai informatikai oktatásért!

Célunk

Fontos számunkra a hazai oktatás támogatása. Amennyiben Önöknek is, akkor ez egy remek alkalom. Ha rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek esetleg bontásból maradtak hátra vagy csak nem lettek felhasználva és nem is lesznek, de funkciójukat tekintve használhatóak és felajánlanák, kérjük, tudassák velünk, hogy eljuttathassuk a megfelelő oktatási intézményeknek.

A felajánlók és elérhetőségeik, igény szerint, az oktatási intézménnyel is megosztásra kerülnek, mint a hazai informatikai oktatás támogatója és felajánló. Az iskolák rendszerint közzéteszik közösségi oldalaikon és weblapjukon a cég nevét, ahonnan a támogatás érkezik.

 

Milyen eszközökről van szó

o Bontott, elavult eszközök

o Patch panelek

o Maradék kábelek

o Csatlakozók, fali aljzatok, alkatrészek

o Egyéb informatikai vonatkoztatású eszközök

 

Amennyiben rendelkeznek ilyen eszközökkel vagy egyéb, itt nem említett tételekkel, melyek alkalmasak a technológiák bemutatásra, szerelési gyakorlatok elvégzésére, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mail címen:

kepzes@agendaage.hu

Előre is köszönjük, az oktatási intézmények nevében is, akiknek jelenleg ez az egyik legbiztosabb lehetősége, hogy ilyen jellegű anyagokhoz jussanak, és hatékonyabban, gyakorlatiasabban végezhessék munkájukat!