- Regisztráció

 

Óra- és munkadíjak

Óradíj hibafeltárás, tesztelés (Agenda-Age Kft. telephelyén)

Cégünk telephelyére behozott és szervizbe, bevizsgálásra, munkalapon felvett eszközök hibafeltárásának, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított, egyszeri költsége.

A díjszabást nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész bevizsgálásánál kerülnek felszámolásra, abban az esetben, ha az ügyfél a bevizsgálás után kapott javítási árajánlatot nem fogadja el és a javítás megrendelésétől eláll.

Amennyiben az ügyfél megrendeli a javítást, akkor a hibafeltárási, tesztelési díj nem kerül felszámolásra, de a hibafeltárással eltöltött idő beleszámít a javítás idejébe.

Minimum: 1 800 Ft / hibafeltárás + Áfa

Illetve 7 000 Ft / óra + Áfa
(Amennyiben olyan összetett, illetve nem jelzett hibákat kell felderíteni, melyek jelentősen meghaladják az alapdíjban foglalt 1/4 órás időtartamot.)

 


UPS Karbantartás, Akkumulátorcsere Óradíja;(Agenda-Age Kft. telephelyén)

Cégünk telephelyére behozott és szervizünkbe munkalapon felvett Szünetmentes áramforrások karbantartásának, akkumulátorcseréjének, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított, óradíj alapú költsége.

Hiba esetén a normál javításra vonatkozó feltételekkel, munkatársunk rövid tényvázlatot és ajánlatot készít, mely esetben az arra vonatkozó kondíciók lépnek érvénybe.

Minimum: 3 500 Ft / óra + Áfa

Illetve 7 000 Ft / óra + Áfa
(Amennyiben olyan összetett, illetve nem jelzett hibákat kell felderíteni, melyek jelentősen meghaladják az alapdíjban foglalt 1/2 órás időtartamot.)

 


Javítás, üzembehelyezés ;óradíja szervizünkben (Agenda-Age Kft. telephelyén)

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett termék, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.

Az írásban megrendelt, nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész cseréjével, vagy javításával töltött idő óradíja.

Üzembe helyezés esetén az szervizbe behozott eszköz, a megadott adatok alapján történő felkészítése a rendeltetésszerű használatra. Ez lehet konfigurálás, előzetes beállítás, üzemkészre tesztelés, stb.

7 000 Ft / óra + Áfa

 


SFP és SFP-Plus optikai modulok programozási díja szervizünkben(Agenda-Age Kft. telephelyén)

A kiválasztott optikai, vagy RJ-45-ös porttal rendelkező SFP modul programozásának térítési díja modulonként.

Olyan esetek, amikor a standard WINTOP, ATOP, vagy LinkPro SFP modulok nem működnek egyes gyártók switcheiben, azok egyedisége és a szabványosítottól való eltérés okán, eszközeiben. Ilyen esetben a megfelelő "image"-el feltöltött SFP modul megrendelhető, de ennek a szállítási ideje igen hosszúra nyúlhat.

Erre kínál megoldást az Agenda-Age Kft. oly módon, hogy a kiválasztott SFP modulhoz lehívja a switchnek megfelelő "image" állományt, melyet szervizünkben feltöltjük a modulra, így cserélve le az eredeti szabvány szerintit az egyedi szükségleteknek megfelelőre. Így a modul már tökéletesen fog működni az adott gyártó eszközében, függetlenül attól hogy az eltér a szabványban rögzítettektől.

A modulok ily módon történő "átalakítása" nem befolyásolja a garanciális időt. Az eljárás pedig nagy segítséget nyújt ügyfeleinknek, ha egy-egy ritkább modult rövid időn belül használatba kellene állítani, vagy akár egyszerűen egy jóval versenyképesebb áron megvalósítani a rendszert.

5 000 Ft / modul + Áfa

 


Gyártási óradíj (Agenda-Age telephelyén)

Cégünk telephelyén egyedi kábel, vagy berendezés készre gyártásának órára lebontott díjértéke.


Cégünk vállalja egyedi igények alapján speciális kábelek, vagy speciális kábelekkel ellátott berendezések legyártását is.

A gyártás minden ilyen esetben egyedi elbírálás alá esik és árajánlat előzi meg, ami alapján a megrendelést le lehet adni.

7 000 Ft / óra + Áfa

 


Külső helyszínen végzett tevékenység óradíja

Cégünk telephelyén kívül, a kiszállás részleteinek egyeztetését követően, az előre egyeztetett helyszínen történő, előre egyeztetett és megrendelt munkavégzés.

Cégünk vállalja egyedi igényeknek megfelelően, előzetes árajánlat és egyeztetés alapján, a helyszíni alvállalkozói tevékenységek elvégzését partnerei számára.

Kiszállási díj Budapesten: 10 000 Ft + áfa / alkalom
Illetve Vidéki területekre Cégünk székhhelyétől számítva az érvényes Km díj!

8000 Ft / óra + Áfa

 


Műszaki Tanácsadás óradíja

A cégünk tevékenységi területeivel kapcsolatosan fogadunk megkereséseket kivitelezések, tervezések, problémák, koncepciók kidolgozásával kapcsolatban. Ezek megoldásával kapcsolatban felmerülő költséget "műszaki tanácsadás" szerint számoljuk el időarányosan.

Leginkább azoknak ajánljuk, aki ezen a műszaki területen szeretnének megoldást nyújtó szaktanácsadást döntéshozatalhoz.

Egyedi elbírálások alapján szakmai rátekintést tudunk nyújtani kivitelezéssel, tervezéssel és projekt megvalósítással kapcsolatban.

Ebben a kategóriában tudunk egyedi képzést, oktatást biztosítani, az alkalmazandó technológia bemutatása, szükséges gyakorlat megszerzése kapcsán is.

Részletesebben itt olvashat ezen szolgáltatásunkról. >>>

6 500 Ft / óra + Áfa