- Regisztráció

 

Óra- és munkadíjak


 


 

Fontos tudnivalók:

 • A javításokról írásban e-mailben küldünk értesítést, illetve telefonon is tájékoztatjuk a megadottak szerint.
 • A szervizünk igény esetén a teszteredményekről és/vagy javításról írásos beszámolót készít nyomtatott formában.
 • Partneri jogviszonyban, a kedvezmény-kategóriának megfelelő engedményt számolunk a díjakra.
 • A vizsgálati díjak jóváírásával kapcsolatban fontos tudni, hogy az elvégzett munka valahol mindenképpen megjelenik a költségek között. Idő alapon elszámolt vizsgálat esetén, az a javítás része, hiszen annak hiányában nem lehet megkezdeni semmilyen érdemi munkafolyamatot.
 • A munkadíjkedvezményeket a nálunk vásárolt, idegenkezűségtől mentes termékek esetén tudjuk biztosítani. Garanciális javításokat a nyilvánvaló esetektől eltekintve is előfordul, hogy egy garanciaidőn belüli termék nem garanciális, ami lehet nyilvánvalóan szemmel látható, megfigyelhető, de sok esetben ez csak a későbbi hibafeltárás alkalmával, a felvételt követően, a szervizbekerüléskor megkezdett hibafeltárás/vizsgálat alkalmával derül ki, mely esetekben erről szintén az alapbevizsgálási feltételek és díj felszámolásával együtt tájékoztatjuk a megrendelőt, hogy tudjon dönteni a térítéses javítási megbízásról.
 • Amennyiben van hibaleírás, kérjük azt küldje el számunkra, az alapján tudjuk megkezdeni a javítást, ha nincs, akkor kérni kell a hibafeltárást, amelynek külön díja van. Alaposabb tesztelés, felmérés esetén nincs lehetőség az alapdíjas feltárásra.
 • A szervízbe küldött eszközöknél, ha a konfigurációk, beállítások korlátozva vannak, szükséges számunkra hozzáférést biztosítani, enélkül nem tudjuk diagnosztizálni, javítani a berendezéseket, és resetelnünk, illetve a beállításokat vissza kell állítanunk a gyári alaphelyzetbe.
 • A javítást követő 30-adik naptári naptól tárolási díjat számítunk fel, melynek mértéke az eszköz méretétől, jellegétől függően változik, és mértéke 40Ft-tól 150Ft/nap összegig terjed, az elvitel napjáig.
 • Az elkészülést követő 270 nap elteltével cégünk intézkedik a javított berendezés hivatalos elektronikai hulladékként történő kezeléséről, elszállításáról, melyet követően cégünk mentesül minden további kötelezettségtől a termék vonatkozásában. (Az eltelt időszaknak megfelelően, a felmerült költségeket megrendelő felé kiszámlázunk.)

 


 

Hibafeltárás, tesztelés óradíja (Agenda-Age Kft. telephelyén)

Cégünk telephelyére behozott és szervizbe, bevizsgálásra, munkalapon felvett eszközök hibafeltárásának, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított költsége.


A díjszabást nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész bevizsgálásánál kerülnek felszámolásra, abban az esetben, ha az ügyfél a bevizsgálás után kapott javítási árajánlatot nem fogadja el és a javítás megrendelésétől eláll.

Amennyiben az ügyfél megrendeli a javítást, akkor a hibafeltárási, tesztelési díj nem kerül felszámolásra, de a hibafeltárással eltöltött idő beleszámít a javítás idejébe.
 

 14 800 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


 

Javítás, üzembehelyezés óradíja szervizünkben (Agenda-Age Kft. telephelyén)

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett termék, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.


Az írásban megrendelt, nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész cseréjével, vagy javításával töltött idő óradíja.

Üzembe helyezés esetén a szervizbe behozott eszköz, a megadott adatok alapján történő felkészítése a rendeltetésszerű használatra. Ez lehet konfigurálás, előzetes beállítás, üzemkészre tesztelés, stb.
 

14 800 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Garanciális eszköz esetén:

- javítás vagy csere: 0 Ft.

- ha a szerviz a tesztelések, ellenőrző mérések alapján megállapítja az eszköz hibátlan működését:
normál szervíz óradíja 14 800 Ft  + Áfa, 50% kedvezmény a nálunk vásárolt termék esetén, de minimum 2 500 Ft + Áfa alapköltség.

Nem garanciális eszközök javítása:

Nálunk vásárolt berendezések javítására, a munkadíjból 50% díjkedvezményt biztosítunk!

 • vizsgálat alapdíja 14 800,- Ft + Áfa, ami tartalmazza az írásos dokumentálást és tájékoztatást - a nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk.
 • javításra vonatozóan, az arra előzetesen küldött „várható maximális javítási költség” jelenti a kiindulási alapot, de amennyiben az valamilyen okból változna, arról a szerviz írásos tájékoztatást küld, és újbóli megerősítés szükséges a költségemelkedés esetén a javítás befejezéséhez
 • az elvégzett vizsgálat díja mindenkor felszámításra kerül, így a hibátlan működést mutató, nem, vagy csak gazdaságtalanul javítható berendezések esetében is.

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>
 


Optikai Szálhegesztő Vizsgálat, Javítási Óradíj - Signal Fire

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett szálhegesztők, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.

 

14 800 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


OTDR Vizsgálat, Javítási Óradíj - Grandway

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett OTDR műszerek, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.

 

14 800 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


 

UPS Karbantartás, Akkumulátorcsere, Visgálat, Javítás Óradíja (Agenda-Age Kft. telephelyén)UPS karbantartás, szerviz

Cégünk telephelyére behozott és szervizünkbe munkalapon felvett szünetmentes áramforrások karbantartásának, akkumulátorcseréjének, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított, óradíj alapú költsége.


Hiba esetén a normál javításra vonatkozó feltételekkel, munkatársunk rövid tényvázlatot és ajánlatot készít, mely esetben az arra vonatkozó kondíciók lépnek érvénybe.


Illetve 14 800 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>

 

UPS-ek karbantartásáról itt olvashat Tudásbáziunkban!
 


 

SFP és SFP-Plus optikai modulok programozási díja szervizünkben (Agenda-Age Kft. telephelyén)SFP modulok programozása

A kiválasztott optikai, vagy RJ-45-ös porttal rendelkező SFP modul programozásának térítési díja modulonként.


Olyan esetek, amikor a standard modulok nem működnek egyes gyártók switcheiben, azok egyedisége és a szabványosítottól való eltérés okán, eszközeiben. Ilyen esetben a megfelelő "image"-el feltöltött SFP modul megrendelhető, de ennek a szállítási ideje igen hosszúra nyúlhat.

Erre kínál megoldást az Agenda-Age Kft. oly módon, hogy a kiválasztott SFP modulhoz lehívja a switchnek megfelelő "image" állományt, melyet szervizünkben feltöltjük a modulra, így cserélve le az eredeti szabvány szerintit az egyedi szükségleteknek megfelelőre. Így a modul már tökéletesen fog működni az adott gyártó eszközében, függetlenül attól hogy az eltér a szabványban rögzítettektől.

A modulok ily módon történő "átalakítása" nem befolyásolja a garanciális időt. Az eljárás pedig nagy segítséget nyújt ügyfeleinknek, ha egy-egy ritkább modult rövid időn belül használatba kellene állítani, vagy akár egyszerűen egy jóval versenyképesebb áron megvalósítani a rendszert.
 

5 000 Ft / modul + Áfa

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 

Részletesebb információk az SFP modulok kompatibilitásáról Tudásbázisunkban!
 


 

Gyártási óradíj (Agenda-Age Kft. telephelyén)Kábel gyártása

Cégünk telephelyén egyedi kábel, vagy berendezés készre gyártásának órára lebontott díjértéke.


Cégünk vállalja egyedi igények alapján speciális kábelek, vagy speciális kábelekkel ellátott berendezések legyártását is.
A gyártás minden ilyen esetben egyedi elbírálás alá esik és árajánlat előzi meg, ami alapján a megrendelést le lehet adni.
 

14 800 Ft / óra + Áfa

 

Ajnálatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 


 

Külső helyszínen végzett tevékenység óradíja

Cégünk telephelyén kívül, a kiszállás részleteinek egyeztetését követően, az előre egyeztetett helyszínen történő, előre egyeztetett és megrendelt munkavégzés.


Cégünk vállalja egyedi igényeknek megfelelően, előzetes árajánlat és egyeztetés alapján, a helyszíni alvállalkozói tevékenységek elvégzését partnerei számára.

Kiszállási díj Budapesten és vidéken - egyedi kalkuláció alapján.
 

20 000 Ft / óra + Áfa

 


 

Műszaki Tanácsadás óradíja

A cégünk tevékenységi területeivel megegyezően fogadunk megkereséseket kivitelezések, tervezések, problémák, koncepciók kidolgozásával kapcsolatban. Ezen megoldások felmerülő költségeit "műszaki tanácsadás" szerint számoljuk el időarányosan.


Leginkább azoknak ajánljuk, akik ezen a műszaki területen szeretnének megoldást nyújtó szaktanácsadást döntéshozatalhoz.

Egyedi elbírálások alapján szakmai rátekintést tudunk nyújtani kivitelezéssel, tervezéssel és projekt megvalósítással kapcsolatban.

Ebben a kategóriában tudunk egyedi képzést, oktatást biztosítani, az alkalmazandó technológia bemutatása, szükséges gyakorlat megszerzése kapcsán is.
 

14 800 Ft / óra + Áfa

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 

Részletesebben itt olvashat ezen szolgáltatásunkról. >>>