- Regisztráció

 

Óra- és munkadíjak

Szervíz


 


 

Fontos tudnivalók:

A javítandó eszközhöz szükséges mellékelni az alábbi szerviz űrlapot:

 

Az űrlap hiányában nem kezdjük meg a javítási/bevizsgálási folyamatot, ebben az esetben pedig a hozzánk eljuttatott javítandó eszközre tárolási díjat számolunk fel (részletek alább)!

 

 • A javításokról a megadott e-mail címre küldünk értesítést, illetve telefonon is értesítjük.
 • A szervizünk a teszteredményekről és/vagy javításról írásos beszámolót biztosít.
 • Partneri jogviszonyban, a kedvezmény-kategóriának megfelelő engedménnyel számoljuk a díjakat, illetve a felhasznált, beépített alkatrészeket.
 • A vizsgálati díjak jóváírásával kapcsolatban fontos tudni, hogy az elvégzett munka valahol mindenképpen megjelenik a költségek között. Az idő alapú vizsgálati díj a javítás előfeltétele, hiszen annak hiányában nem lehet megkezdeni semmilyen érdemi munkafolyamatot.
 • Garanciális javításokat és munkadíjkedvezményeket a nálunk vásárolt, idegenkezűségtől mentes termékek esetén tudjuk biztosítani. Előfordul, hogy egy garanciaidőn belüli termék "nem garanciális", ami lehet nyilvánvalóan szemmel látható, megfigyelhető, de sok esetben ez csak a későbbi hibafeltárás/vizsgálat alkalmával derül ki, mely esetekben erről szintén az alapbevizsgálási feltételek és díj felszámolásával együtt tájékoztatjuk a megrendelőt, hogy tudjon dönteni a térítéses javítási megbízásról.
 • A hatékony javítást, hibafeltárást a hiánytalanul, minden ismert és pontos részletet tartalmazó leírás alapján tudjuk megkezdeni. További tesztelés, felmérés és vizsgálat szükségessége esetén az a szerviz óradíjakkal megfelelően kerül felszámításra.
 • Csak olyan hibára vonatkozóan végzünk felmérést, ellenőrzést, amelyet a leírásban megfogalmaznak.
  Amennyiben az adott berendezésre szeretnének vizsgálatot, általános ellenőrzést, karbantartást, kalibrációt, arra vonatkozóan az igényt is szükséges jelezni. Ellenkező esetben csak a megadott hiba feltárásával és javításával foglalkozik szervizünk. Ezt az alábbi űrlapon a hibaleírást követően lehet kérni.
  - Pl.: egy konkrét hiba elhárítása esetén az eszköz rendelkezik más hiányosságokkal is, de erre vonatkozó korrekció, javítási igény nincs (kijelző villogás, alacsony fényerő, hangos ventilátor), így ezekre vonatkozó vizsgálatot nem folytatunk, aminek az idejét, díját a megrendelőre kellene hárítanunk. Csak abban az esetben végzünk bármilyen további ellenőrzést, ha mint megrendelő azt külön kéri.
 • A szervizbe küldött eszközöknél, ha a konfigurációk, beállítások korlátozva vannak, szükséges számunkra hozzáférést biztosítani (jelszavak, kódok, kulcsok), ezek nélkül nem tudjuk diagnosztizálni, javítani a berendezéseket. Amennyiben előbbiek hiányoznak, szükséges „resetelnünk”, illetve a beállításokat vissza kell állítanunk a gyári alaphelyzetbe.
 • Kiadott árajánlatok tekintetében, azok érvényességi ideje 8 munkanap, illetve fenntartjuk a jogot a gazdasági és pénzügyi körülmények okán az árváltozásra.
 • A javítást vagy el nem fogadott árajánlatot követő 30-adik naptári naptól tárolási díjat számítunk fel, melynek mértéke az eszköz méretétől, jellegétől függően változik, és mértéke 40 Ft-tól 150 Ft/nap összegig terjed, az elvitel napjáig. Cégünk a megadott e-mail-címre és telefonszámra igyekszik ismétlőleges értesítést küldeni.
 • A javítást vagy el nem fogadott árajánlatot követő 270 nap elteltével cégünk intézkedik a berendezés hivatalos elektronikai hulladékként történő kezeléséről, elszállíttatásáról, melyet követően cégünk mentesül minden további kötelezettségtől a termék vonatkozásában. Az eltelt időszaknak megfelelően, a felmerült költségek behajtásának jogát fenntartjuk.

 


 

Hibafeltárás, tesztelés óradíja (Agenda-Age Kft. telephelyén)Hibafeltárás

Cégünk telephelyére behozott és szervizbe, bevizsgálásra, munkalapon felvett eszközök hibafeltárásának, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított költsége.


A díjszabást nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész bevizsgálásánál kerülnek felszámolásra, abban az esetben, ha az ügyfél a bevizsgálás után kapott javítási árajánlatot nem fogadja el és a javítás megrendelésétől eláll.

Amennyiben az ügyfél megrendeli a javítást, akkor a hibafeltárási, tesztelési díj nem kerül felszámolásra, de a hibafeltárással eltöltött idő beleszámít a javítás idejébe.
 

A díj felszámítása minden megkezdett 10 percre vonatkozóan történik.

 19 000 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


 

Javítás, üzembehelyezés óradíja szervizünkben (Agenda-Age Kft. telephelyén)Óradíj

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett termék, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.


Az írásban megrendelt, nem garanciális eszközök, vagy nem garanciális alkatrész cseréjével, vagy javításával töltött idő óradíja.

Üzembe helyezés esetén a szervizbe behozott eszköz, a megadott adatok alapján történő felkészítése a rendeltetésszerű használatra. Ez lehet konfigurálás, előzetes beállítás, üzemkészre tesztelés, stb.
 

19 000 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Garanciális eszköz esetén:

- javítás vagy csere: 0 Ft.

- ha a szerviz a tesztelések, ellenőrző mérések alapján megállapítja az eszköz hibátlan működését:
normál szervíz óradíja 19 000 Ft  + Áfa / óra, 50% kedvezmény a nálunk vásárolt termék esetén, de minimum 4 500 Ft + Áfa alapköltség.

Nem garanciális eszközök javítása:

Nálunk vásárolt berendezések hibafeltárására és javítására, a munkadíjból 50% díjkedvezményt biztosítunk!

 • vizsgálat alapdíja 19 000,- Ft + Áfa / óra, ami tartalmazza az írásos dokumentálást, tájékoztatást és az egyeztetésre fordított időt.
 • A javításra vonatozóan, az arra előzetesen küldött javítási költségbecslés jelenti a kiindulási alapot, de amennyiben az valamilyen okból 10%-nál nagyobb mértékben emelkedne, arról a szerviz írásos tájékoztatást küld, és újbóli megerősítés szükséges a költségemelkedés esetén a javítás befejezéséhez.
 • Az elvégzett vizsgálat díja mindenkor felszámításra kerül, így a hibátlan működést mutató, nem, vagy csak gazdaságtalanul javítható berendezések esetében is.

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>
 


Optikai Szálhegesztő Vizsgálat, Javítási Óradíj - Signal FireSzálhegesztő javítás

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett szálhegesztők, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.

 

19 000 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


OTDR Vizsgálat, Javítási Óradíj - GrandwayOTDR javítás, magyarítás

Cégünk telephelyére beszállított, munkalappal felvett OTDR műszerek, árajánlat alapján megrendelt javításának idő alapú óradíj költsége.

 

19 000 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Kérje munkatársaink segítségét!

Fontos tudnivalók >>

 


 

UPS Karbantartás, Akkumulátorcsere, Visgálat, Javítás Óradíja (Agenda-Age Kft. telephelyén)UPS karbantartás, szerviz

Cégünk telephelyére behozott és szervizünkbe munkalapon felvett szünetmentes áramforrások karbantartásának, akkumulátorcseréjének, tesztelésének elvégzéséért utólag felszámított, óradíj alapú költsége.


Hiba esetén a normál javításra vonatkozó feltételekkel, munkatársunk rövid tényvázlatot és ajánlatot készít, mely esetben az arra vonatkozó kondíciók lépnek érvénybe.


Illetve 19 000 Ft / óra + Áfa

A nálunk vásárolt termékekre 50% kedvezményt biztosítunk!

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>

 

UPS-ek karbantartásáról itt olvashat Tudásbáziunkban!
 


 

SFP optikai modulok programozási díja szervizünkben (Agenda-Age Kft. telephelyén)SFP modulok programozása

A kiválasztott optikai, vagy RJ-45-ös porttal rendelkező SFP modul programozásának térítési díja modulonként.


Olyan esetek, amikor a standard modulok nem működnek egyes gyártók switcheiben, azok egyedisége és a szabványosítottól való eltérés okán, eszközeiben. Ilyen esetben a megfelelő "image"-el feltöltött SFP modul megrendelhető, de ennek a szállítási ideje igen hosszúra nyúlhat.

Erre kínál megoldást az Agenda-Age Kft. oly módon, hogy a webáruházunkban kiválasztott SFP modulhoz lehívja a switchnek megfelelő "image" állományt, melyet szervizünkben feltöltjük a modulra, így cserélve le az eredeti szabvány szerintit az egyedi szükségleteknek megfelelőre. Így a modul már tökéletesen fog működni az adott gyártó eszközében, függetlenül attól hogy az eltér a szabványban rögzítettektől.

A modulok ily módon történő "átalakítása" nem befolyásolja a garanciális időt. Az eljárás pedig nagy segítséget nyújt ügyfeleinknek, ha egy-egy ritkább modult rövid időn belül használatba kellene állítani, vagy akár egyszerűen egy jóval versenyképesebb áron megvalósítani a rendszert.
 

5 000 Ft / modul + Áfa

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 

Részletesebb információk az SFP modulok kompatibilitásáról Tudásbázisunkban!
 


 

Gyártási óradíj (Agenda-Age Kft. telephelyén)Kábel gyártása

Cégünk telephelyén egyedi kábel, vagy berendezés készre gyártásának órára lebontott díjértéke.


Cégünk vállalja egyedi igények alapján speciális kábelek, vagy speciális kábelekkel ellátott berendezések legyártását is.
A gyártás minden ilyen esetben egyedi elbírálás alá esik és árajánlat előzi meg, ami alapján a megrendelést le lehet adni.
 

19 000 Ft / óra + Áfa

 

Ajnálatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 


 

Külső helyszínen végzett tevékenység óradíja

Cégünk telephelyén kívül, a kiszállás részleteinek egyeztetését követően, az előre egyeztetett helyszínen történő, előre egyeztetett és megrendelt munkavégzés.


Cégünk vállalja egyedi igényeknek megfelelően, előzetes árajánlat és egyeztetés alapján, a helyszíni alvállalkozói tevékenységek elvégzését partnerei számára.

Kiszállási díj Budapesten
Illetve Vidéki területekre Cégünk székhhelyétől számítva az érvényes Km díj!

 

22 000 Ft / óra + Áfa

 


 

Műszaki Tanácsadás óradíjaMűszaki konzultáció

A cégünk tevékenységi területeivel megegyezően fogadunk megkereséseket kivitelezések, tervezések, problémák, koncepciók kidolgozásával kapcsolatban. Ezen megoldások felmerülő költségeit "műszaki tanácsadás" szerint számoljuk el időarányosan.


Leginkább azoknak ajánljuk, akik ezen a műszaki területen szeretnének megoldást nyújtó szaktanácsadást döntéshozatalhoz.

Egyedi elbírálások alapján szakmai rátekintést tudunk nyújtani kivitelezéssel, tervezéssel és projekt megvalósítással kapcsolatban.

Ebben a kategóriában tudunk egyedi képzést, oktatást biztosítani, az alkalmazandó technológia bemutatása, szükséges gyakorlat megszerzése kapcsán is.
 

19 000 Ft / óra + Áfa

 

Ajánlatkérés webáruházunkból >>

Fontos tudnivalók >>
 

Részletesebben itt olvashat ezen szolgáltatásunkról. >>>